Každá hospoda se může dostat do stavu, kdy jí přestanou navštěvovat lidi. Může to být hned z několika důvodů. Máte špatné pivo, nevaříte nebo se váš personál nechová dobře. Ať už je problém kdekoliv, tak je potřeba ho řešit. Udělejte proplach trubek, domluvte číšnicím a vraťte jídlo alespoň na víkend. Pokud i to nepomůže, tak je potřeba začít řešit věci pořádně, a to změnit mnoho věcí, které by mohli převést nové zákazníky. Dnes se podíváme na zajímavé tipy, které vám mohou zachránit hospodu.

kvalitní shisha

  1. Sítě – Každý, ale opravdu každý by měl mít sociální sítě ke svému podniku. Kdo se vám to bude snažit vyvrátit, tak se s ním ani nebavte a odejděte. Tyto sítě dejte do režie číšnici nebo nějaké mladé osobě, co se v tom vyzná. Nejlépe tomu, kdo je v hospodě skoro celý den. Může sdílet meníčka, akce na víkend a také co je nového v hospodě samotné. Věřte, že toto je první věc, kterou by měl udělat každý podnik.
  2. Mapy – Určitě buďte na mapách. Ať každý turista, který se podívá do map vás vidí. Musíte na něj přímo svítit na mapách, kde budete mít otevírací domu, zda vaříte nebo co je nového. Sami zákazníci zde mohou přidávat recenze a fotografie. Fotografie a recenze mnohdy rozhodují, zda zákazník dojde nebo ne.
  3. Mládež – Udělejte krok pro mladé lidi. Kupte vodní dýmku, tabák a dejte jí do nabídky. Shisha je známá už roky a mít jí v nabídce rozhodně není od věci, a to proto, že jí mladí milují.
  4. Vařte – Právě jídlo vám může vydělat pěkné peníze. Nemusíte vařit pořád, ale o víkendu byste měli. Turisti jsou hlavně o víkendu a věřte, že jsou hladoví. Nemusí to být nic extra, klidně jenom dvě nebo tři jídla. Naprosto to bude stačit. Člověk se totiž na výletě chce dobře najíst, a ne vytáhnout paštiku s chlebem.

kvalitní shisha

Pokud zkusíte následující tipy, tak nemůžete šlápnout vedle a vše poběží, tak jak má. Věřte, že i hospody se musí přizpůsobit dnešní době.